Coronavirus 2020 - Obaveštenje broj 2

Blog Single

Poštovani stanari,

Imajući u vidu da je u našoj zemlji proglašeno vanredno stanje povodom detektovanog virusa Covid-19, obaveštavamo da City Facility za sada, uz preduzimanje preventivnih mera, izvršava usluge u objektima i službe su na raspolaganju za slučaj potreba ponedeljak-petak. Rad higijenske i domarske službe se obustavlja subotom do daljeg. Molimo vas da prioritetno koristite digitalni način komunikacije, kao što je Portal ili email. Takođe, dostupni smo i putem telefona.

Elementi u zgradi koji su predmet najčešćih dodira će biti češće tretirani i čišćeni, poput interfona, kvaka, rukohvata, pozivnih tabloa za liftove i sl. Imajući u vidu da je lična higijena i higijena zgrade prioritet u ovakvim situacijama, zamolili bismo sve komšije da svojim ličnim ponašanjem doprinesu zajedničkim interesima i pridržavaju se uputstava koja su objavljena. Za ulazak/izlazak iz zgrade, pozivanje liftova/interfona ili prekidača za svetlo u zajedničkim prostorima, koristite rukavice ili vlažne/suve maramice.

Tehničke službe i angažovani podugovarači su kontaktirani i obavljaće aktivnosti po rasporedima.

Pratićemo dalje aktivnosti i mere koje budu proglašene i shodno tome vas informisati o daljim koracima koje budemo prinuđeni da sprovedemo.

Unapred hvala na razumevanju.

City Facility